fbpx

Szeretnél egy ​Product Ownert, de túl drágák?

Képzünk neked!

Segítünk egy recruitment kampányban, majd megszűrjük a jelölteket. Kiképezzük és folyamatosan vizsgáztatjuk őket, végül 4 hét (20 alkalom) után, minőségbiztosítás mellett, átadjuk a Product Owner kollégákat!

Mi a probléma forrása?

800.000 – 1.400.000 Ft bruttó fizetéseket ajánl a piac egy-egy Product Ownerért. Minőségbiztosítás nélkül, magas kockázattal. A fejvadászok egy PO-ért 4.300.000 + áfa közvetítői díjat is kérnek, miközben minden kockázat a Tiéd!

A megoldás:

Keress egy maroknyi tanulni vágyó, az üzleti domaint jól ismerő, piaci sikerre éhező embert, és mi megszűrjük, majd 4 hét (20 alkalom) alatt minőségbiztosítás mellett kiképezzük Neked őket.

Product Owner Level 1:

Egy agile csapatot stabilan és módszertan szerint helyesen el tud látni üzletileg hasznos és fejlesztéshez alkalmas feladatokkal. A termék piaci performanciáját képes sprintről sprintre fejleszteni.

Portfólió szintű programot, vagy párhuzamosan több csapat összehangolását igénylő komplex terméket majd akkor bízz rájuk, ha Level 1 szintű terméken kellő tapasztalatot gyűjtöttek, és azt másoknak átadni képes szintre gyúrták.

Amit kínálunk:

Amit kínálunk:

Product Ownereid képezhetjük Nálad, vagy a mi iskolánkban, ahol valódi szoftverfejlesztő csapatok mellett edződhetnek. Minőségbiztosított, forintra fordítható tudást hoznak magukkal a termékeidbe. Végzettjeinket nem engedjük el. Az alumni csoportunkban folyamatos szakmai támogatást kapnak a hétköznapokhoz.

Egy Product Owner fejvadászdíja akár 4 ember párhuzamos, minőségbiztosított képzését is fedezheti. Már egyetlen, saját képzésű ember bérén 6 hónap alatt megtérül a befektetés! A fejvadász díjak töredékükre esnek. Súlyos millió forintokat spórolsz!

A kiemelten szorgalmas és tehetséges Product Ownereidet, fél év gyakorlat után, további szintekre tudjuk emelni. Végzett Product Ownereid nemzetközi díjra is vizsgáznak, ha szeretnéd.

A szakmai hitelünket tesszük fel arra, hogy megszűrjük a jelöltjeid – és minőségbiztosított, valódi tudással rendelkező Product Ownereid lesznek!

Így működik

1.

Segítünk egy recruitment kampányban, hogy szorgalmas, tanulni vágyó emberek kerüljenek hozzád!

2.

Megszűrjük a jelölteket a már bevizsgált Product Owner tesztekkel: attitűd és személyiség.

3.

Kiképezzük és folyamatosan vizsgáztatjuk őket.

4.

4 hét (20 alkalom) alatt elérhetik a Level 1 szintet!

5.

Akinek nem sikerülnek a vizsgák, nem fogjuk javasolni, hogy a Product Owneri pályát válassza nálad.

Mi vagyunk Magyarország egyetlen 20 napos intenzív PO Sulija. Tanulj velünk! Train hard, fight easy!

KI IS AZ A PRODUCT OWNER?

A Product Owner a termék piaci performanciájának felelőse.

SOCIAL MEDIA
ELÉRHETŐSÉG
CÍMÜNK
Budapest, Váci u. 47, 1056

(A képzés helye változhat)