Kezdj új karriert! Legyél Product Owner

Ha jobb életre vágysz itthon, felejtsd el, amit a projektmenedzsmentről gondolsz: Légy a termék piaci teljesítményének forrása!

Jelentkezz a Product Owner Suli 13 napos, on-line webinar intenzív képzésére minden hétköznap 15:00-17:00-ig, és olyan szakmát adunk, amivel felturbózhatod az életszínvonalad!

Kezdés: 2020 szeptember 07.

Jelentkezz most! – és ha a képzés végén sikeres vizsgát teszel – 5 órányi extra, szabadon felhasználható mentoridőt kapsz ajándékba 160.000.- ft értékben!

Részletfizetés lehetséges!

Ár: bruttó 345.000.- ft (mi KATA-s egyéni vállalkozásként szolgáltatunk)

Mit csinál egy

Product Owner?

A Product Owner a termék piaci teljesítményének lelke.
Nem feltétel, hogy technikai ember legyen, azonban a gyors tanulási képesség, a mindenkori domain ismeret és az üzleti gondolkodás elengedhetetlen. Ő hozza meg a rá bízott termék esetében a szükséges döntéseket. Ha kell, a legmagasabb döntéshozónak is nemet mond.

Képviseli a terméket és az Agile módszertannal összhangban fejleszti azt.
Ezzel biztosítja, hogy a feljesztők és az egyéb erőforrások felhasználása az igazán értékes feladatok érdekében történjen.

A Product Owner gondjaira bízott termék fejlődése jórészt azon múlik, hogy a különböző szereplőket a PO mennyire képes motiválni a következő legjobb üzleti elképzelés irányába. Folyamatosan kutat és fejleszti a rá bízott terméket. Ebbe a legkülönbözőbb szakértőket vonja be, és segíti együttműködésüket.

Azért, hogy a fentiek működhessenek, a Product Owner a legszélésebb körű felhatalmazással bír a szervezetben a rá bízott termék és erőforrások felasználásáról.

Egy gyakorlott Product Owner díjazása
vetekszik a szervezeti döntéshozók jövedelmével.

Mi vagyunk Magyarország egyetlen 20 napos intenzív PO Sulija. Tanulj velünk! Train hard, fight easy!

KI IS AZ A PRODUCT OWNER?

A Product Owner a termék piaci performanciájának felelőse.

SOCIAL MEDIA
ELÉRHETŐSÉG
CÍMÜNK
Budapest, Váci u. 47, 1056

(A képzés helye változhat)